Csempék akciós áron: Zalakerámia fürdőszoba hónap

Csempe akció a Zalakeráminál: 2013. július 15-ig 10 százalékos kedvezménnyel kaphatók a Cavallino, az Elegance és a Kendo termékcsalád csempéi a Zalakerámia mintaboltjaiban és a megadott partnerkereskedőknél.

Cavallino termékcsalád

Visszafogott stílusú, minimál alaplapok 25 × 50,3 cm-es méretben 3 féle alaplappal, 7 színben és 16 dekorelemmel. Az alaplapok matt felületűek és több osztott variációban elérhetők. A színválasztékában elsősorban a föld és a természet színei dominálnak, azonban a letisztult, most divatos színek sem hiányoznak a választékból.
Dekorelemei között fémhatású, geometrikus, bőrhatású és stilizált növényi ornamentika egyaránt megtalálható.
Felhasználási javaslat: fürdőszoba, előszoba, konyha

Zalakerámia Cavallino termékcsalád

Zalakerámia Cavallino termékcsalád

Zalakerámia Cavallino termékcsalád

Elegance termékcsalád

Fényes felületű 25 × 50,3 cm méretű termékcsalád. Az alaplapok akvarell hatásukkal és színvilágukkal harmonikus egységet alkotnak. Három színben választható, amelyek jól kombinálhatóak egymással és a dekorelemekkel is. Egyik leglátványosabb dekoreleme a Spirit, amely plasztikussá és különlegessé teszi a burkolatot a fürdőszobában. Kis térben játékosságával nagyon feldobja a lakóteret. 
Felhasználási javaslat: fürdőszoba

Zalakerámia Elegance termékcsalád

Zalakerámia Elegance termékcsalád

Zalakerámia Elegance termékcsalád

Kendo termékcsalád

Színes termékcsalád, a föld, a víz és a levegő színeivel 25 × 50,3 cm méretben 8 különböző színben 6 féle padlólappal, 24 féle dekorelemmel és 2 féle mozaik kiegészítővel. A burkolólapok matt felületűek, és osztott változatban is elérhetők. Dekor választékában a geometrikus kiegészítő elemek számos változata, valamint a mozaik és a növényi ornamentika is megtalálható.
Felhasználási javaslat: fürdőszoba, előszoba, konyha

Zalakerámia Kendo termékcsalád

Zalakerámia Kendo termékcsalád

Zalakerámia Kendo termékcsalád

Zalakerámia Kendo termékcsalád

További információ:

http://www.zalakeramia.hu/menu/akcio

További termékek:

http://www.zalakeramia.hu

Zalakerámia Kendo termékcsalád

Tizenöt éves, építőipari (Bautrend, Magyar Építéstechnika), biztonságtechnikai (Árgus) nyomtatott szaklapoknál eltöltött főszerkesztői, lapigazgatói gyakorlat után 2011 és 2014 között a homeinfo.hu főszerkesztője volt és a securinfo.hu alapító főszerkesztője. Hisz abban, hogy fejlődő világunkban az on-line sajtó az információ fő forrása.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Változatos és modern hidegburkolatok beltérre – Extra méretek és tapétaszerű megjelenés

Van, ami változatlan, már-már az örökzöld kategóriába sorolható, ám meglepő, új trendek is felütötték a fejüket a beltéren alkalmazható hidegburkolatok világában.

Hogyan készül a Zalakerámia padlólap?

Az egyik legismertebb, hazai gyártású kerámia burkolat készítésének rejtelmeibe kalauzol az izgalmas videó.

Mivel burkolunk 2019-ben? Burkolat trendek kül- és beltéren

Egyszerű, természetes és patinás felületek, nagyméretű burkolólapok jellemzik 2019 burkolat trendjét.

Hidegburkolatok meleg helyiségekben

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a nappaliba, hálószobába praktikus-e hidegburkolatot alkalmazni. Legalább annyi érv szól egyik, illetve másik burkolat típus mellett, ami azonban a látványt illeti, elvitathatatlan a hidegburkolatok népszerűsége.

Hidegburkolatok teraszra, erkélyre

A terasz, de akár egy kisebb méretű erkély is lehet a belső terek meghosszabbítása. Éppen ezért érdemes némi egységet képeznie a nappalival, vagy a konyhával, étkezővel, attól függően, hogy honnan, hova nyílik.

10 látványos fürdőszoba, ahol a hidegburkolatok dominálnak

A fürdőszoba látványát, stílusát elsősorban a burkolatok határozzák meg. Ezen belül pedig maga a burkolat erőteljes optikai tuningra is lehetőséget ad.

Csempe trend, amire érdemes figyelnünk

Nagyméretű lapok, cement hatás, 3D megjelenés – ezek jellemzik az előttünk álló szezon csempe divatját. Ami nagy előnye az új trendnek, hogy meglehetősen időtállónak és más dekorokkal, kiegészítőkkel könnyen variálhatónak tűnik.

Új irányzatok és örökzöldek csempe fronton

Amikor a hidegburkolat kiválasztására kerül a sor, számos szempontot kell mérlegelnünk. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy a választott termék illeszkedjen lakásunk stílusához és lehetőleg a trendeket is kövesse. Ebbe enged betekintést a téma egyik szakértője.

Teljeskörű lakásfelújítás lépésről lépésre

A jó adottságokkal rendelkező, Budapest belvárosában található, tetőtéri lakás meglehetősen rossz állapotban került a tervezők kezébe. Az átalakítás legfontosabb pillanatait örökítettük meg, a végeredmény pedig példaértékű.