Csempék akciós áron: Zalakerámia fürdőszoba hónap

Csempe akció a Zalakeráminál: 2013. július 15-ig 10 százalékos kedvezménnyel kaphatók a Cavallino, az Elegance és a Kendo termékcsalád csempéi a Zalakerámia mintaboltjaiban és a megadott partnerkereskedőknél.

Cavallino termékcsalád

Visszafogott stílusú, minimál alaplapok 25 × 50,3 cm-es méretben 3 féle alaplappal, 7 színben és 16 dekorelemmel. Az alaplapok matt felületűek és több osztott variációban elérhetők. A színválasztékában elsősorban a föld és a természet színei dominálnak, azonban a letisztult, most divatos színek sem hiányoznak a választékból.
Dekorelemei között fémhatású, geometrikus, bőrhatású és stilizált növényi ornamentika egyaránt megtalálható.
Felhasználási javaslat: fürdőszoba, előszoba, konyha

Zalakerámia Cavallino termékcsalád

Zalakerámia Cavallino termékcsalád

Zalakerámia Cavallino termékcsalád

Elegance termékcsalád

Fényes felületű 25 × 50,3 cm méretű termékcsalád. Az alaplapok akvarell hatásukkal és színvilágukkal harmonikus egységet alkotnak. Három színben választható, amelyek jól kombinálhatóak egymással és a dekorelemekkel is. Egyik leglátványosabb dekoreleme a Spirit, amely plasztikussá és különlegessé teszi a burkolatot a fürdőszobában. Kis térben játékosságával nagyon feldobja a lakóteret. 
Felhasználási javaslat: fürdőszoba

Zalakerámia Elegance termékcsalád

Zalakerámia Elegance termékcsalád

Zalakerámia Elegance termékcsalád

Kendo termékcsalád

Színes termékcsalád, a föld, a víz és a levegő színeivel 25 × 50,3 cm méretben 8 különböző színben 6 féle padlólappal, 24 féle dekorelemmel és 2 féle mozaik kiegészítővel. A burkolólapok matt felületűek, és osztott változatban is elérhetők. Dekor választékában a geometrikus kiegészítő elemek számos változata, valamint a mozaik és a növényi ornamentika is megtalálható.
Felhasználási javaslat: fürdőszoba, előszoba, konyha

Zalakerámia Kendo termékcsalád

Zalakerámia Kendo termékcsalád

Zalakerámia Kendo termékcsalád

Zalakerámia Kendo termékcsalád

További információ:

http://www.zalakeramia.hu/menu/akcio

További termékek:

http://www.zalakeramia.hu

Zalakerámia Kendo termékcsalád

Tizenöt éves, építőipari (Bautrend, Magyar Építéstechnika), biztonságtechnikai (Árgus) nyomtatott szaklapoknál eltöltött főszerkesztői, lapigazgatói gyakorlat után 2011 és 2014 között a homeinfo.hu főszerkesztője volt és a securinfo.hu alapító főszerkesztője. Hisz abban, hogy fejlődő világunkban az on-line sajtó az információ fő forrása.
Kapcsolódó cikkek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

Lépjen bele bátran! Itt az alacsony fürdőkád!

Sokak számára, akik egészségi állapotuk vagy életkoruk miatt nehezebben mozognak, a fürdőkádba lépés valóságos kihívásnak tűnhet. Az M-Acryl új Eco modell belépőmagassága rendkívül alacsony, így azok is bátran használhatják, akik tartanak a hagyományos magas és mély kádaktól.

Változatos és modern hidegburkolatok beltérre – Extra méretek és tapétaszerű megjelenés

Van, ami változatlan, már-már az örökzöld kategóriába sorolható, ám meglepő, új trendek is felütötték a fejüket a beltéren alkalmazható hidegburkolatok világában.

Hogyan készül a Zalakerámia padlólap?

Az egyik legismertebb, hazai gyártású kerámia burkolat készítésének rejtelmeibe kalauzol az izgalmas videó.

Mivel burkolunk 2019-ben? Burkolat trendek kül- és beltéren

Egyszerű, természetes és patinás felületek, nagyméretű burkolólapok jellemzik 2019 burkolat trendjét.

Hidegburkolatok meleg helyiségekben

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a nappaliba, hálószobába praktikus-e hidegburkolatot alkalmazni. Legalább annyi érv szól egyik, illetve másik burkolat típus mellett, ami azonban a látványt illeti, elvitathatatlan a hidegburkolatok népszerűsége.

Hidegburkolatok teraszra, erkélyre

A terasz, de akár egy kisebb méretű erkély is lehet a belső terek meghosszabbítása. Éppen ezért érdemes némi egységet képeznie a nappalival, vagy a konyhával, étkezővel, attól függően, hogy honnan, hova nyílik.

10 látványos fürdőszoba, ahol a hidegburkolatok dominálnak

A fürdőszoba látványát, stílusát elsősorban a burkolatok határozzák meg. Ezen belül pedig maga a burkolat erőteljes optikai tuningra is lehetőséget ad.

Csempe trend, amire érdemes figyelnünk

Nagyméretű lapok, cement hatás, 3D megjelenés – ezek jellemzik az előttünk álló szezon csempe divatját. Ami nagy előnye az új trendnek, hogy meglehetősen időtállónak és más dekorokkal, kiegészítőkkel könnyen variálhatónak tűnik.