Hirdetés

Ajtócsengők a 21. század stílusában

Ha alaposan belegondolunk, hosszasan tudnánk sorolni, milyen lenne a megfelelő ajtócsengő. Nem túl halk, nem túl hangos, kellemes tónusú, esetleg dallamos, ne csak a lakásban, hanem a kertben vagy a garázsban is érjen utol minket, lehetne jelzőfénye és legyen tartós.

 
A fenti felsorolás persze nem teljeskörű, hiszen mindenki számára más és más szempontok fontosak, azonban az biztos, hogy a változó életformának, életstílusnak a hagyományos megoldások egyre kevésbé felelnek meg. A Honeywell új generációs ajtócsengői tökéletesen eleget tesznek a modern elvárásoknak.

Honeywell ajtócsengő

Honeywell ajtócsengő 

3-as sorozat – egyszerű, sokoldalú, megbízható

Egyszerűségben és hatékonyságban felülmúlhatatlan, sokoldalúan használható vezeték nélküli csengő, mely könnyen telepíthető. Hordozható elemes, valamint dugaljba dugható változatok között választhatunk, melyek közül mindegyik vezeték nélküli nyomógombos kivitelben kapható. Ez a típus 4, illetve 6 kiváló minőségű csengődallammal működik, 80-84 dB maximális hangerővel, ami akár 60-80 méterre is hallható. Vezeték nélküli hatótávolsága akár 150 méter is lehet nyílt térben. Az erős LED fényjelzés csendes vagy zajos környezetben jelzi, ha vendég érkezett. Az akkumlátor élettartama és a garancia 2 év.

Honeywell ajtócsengő 

5-ös sorozat – stílusos, kompakt, letisztult

Elegáns, kompakt méretű, trendi vezeték nélküli kapucsengő, lenyűgöző funkciókkal és fantasztikus hangminőséggel, a családi otthonok hétköznapjainak hasznos társa. Hordozható vagy dugaljba dugható kivitelben érhető el. A nyílt térben 150 méter vezeték nélküli hatótávolság, a 6 féle csengődallam és a legalább 80 méterre hallható, 84 dB maximális hangerő kényelmes használatot tesznek lehetővé. Ehhez járul a digitális erősítő és a hangszóró, melyek tiszta hangzást biztosítanak. Az alvó és néma üzemmód, a diszkrét Halo keretfény, valamint a LED fényjelzések a zajos vagy csendes környezetben praktikusak, jelzik, ha vendég érkezik.

A Halo keretfény színét mi választhatjuk ki a gyárilag elérhető hét színből, így az biztos, hogy harmonikusan illeszkedik majd otthonunk színvilágába. Az elem élettartama és a garancia ennél a típusnál is 2 év.

 Honeywell ajtócsengő

9-es sorozat – rugalmas, kivételes, látványos

Egyetlen vendégünket vagy látogatónkat sem fogjuk többé elmulasztani ezzel a különleges kapucsengővel, mely a Honeywell Activ LinkTM technológiájának köszönhetően a teljes nyugalmat kínálja. Nyílt térben 200 méter vezeték nélküli hatótávolsággal is tökéletesen és precízen működik, 8 dallama pedig akár 100 méterről is hallható, hála a digitális erősítőnek és a tiszta hangzást biztosító hangszórónak. Diszkrét Halo keretfénnyel és erős LED fényjelzéssel, valamint alvó és néma üzemmóddal gondoskodik a zavartalan pihenésről. Különlegessége, hogy átjátszóként is üzemel, azaz egy második csengő hozzáadásával a hatótávolság megnövelhető, nyílt terepen akár 400 méter is lehet. Egyéni igényeink szerint zajszűrővel ellátott micro USB kábellel is üzemeltethető. Az elem élettartama akár 5 év is lehet, garanciája 2 év.

Honeywell ajtócsengő

A Honeywell ActivLink technológia lehetővé teszi, hogy egy csengőhöz több nyomógombot is párosítsunk, így nem csupán a bejáratnál, hanem a hátsó kapunál is használható. Mivel a csengő hordozható, ha éppen a garázsban vagy a műhelyben tartózkodunk, akkor is azonnal értesülünk látogatónk érkezéséről. A rendszer az intelligens kiegészítők segítségével, mint az ajtó- és ablaknyitás érzékelő figyelmeztet, ha kinyitnak egy nyílászárót és ez praktikus abban az esetben is, ha gyermekünk éppen kiszaladt a teraszra. A mozgásérzékelő már megérkezésük előtt figyelmeztet vendégeinkre.

Honeywell ajtócsengő

 

Honeywell

 | 
Kapcsolódó cikkek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Vásárlási listák
További vásárlási listák