Hirdetés

Esztétikus álmennyezeti megoldások

Álmennyezeti rendszerünk széles körébe tartoznak a különböző kazettás és rácsos álmennyezetek, amelyek zárt térben, nemcsak hogy esztétikusak, de kiváló megoldásként szolgálnak a tűzvédelemmel ellátott épületeknél.

A kazettás és rácsos álmennyezetek fő felhasználási területe a középületek, ipari-, kereskedelmi- és irodaépületek belső terei. Az elemek magassága 22, 40 illetve 50mm lehet, a rácstávolságok igény szerint módosíthatók. A rácsok elemeinek keresztmetszete „U” vagy „Y”.

Rácsos álmennyezet

Rácsos álmennyezet

A nagy színválaszték és a választható tükrös felület lehetővé teszi, hogy az álmennyezetet összhangba, harmóniába hozzuk a belső térrel. Az elemek szerelése nem okoz nehézséget, felrakása hasonló a gipszkarton rendszerekhez. A fő tartóelemeket le kell függeszteni a mennyezetről igény szerinti magasságban, majd eszekbe kell beleültetni a 60cmx60cm-es rácsokat. Az álmennyezetet közvetlenül gépészeti elemekkel nem lehet terhelni, ezeket külön függeszteni kell. Anyaga alumínium, így az önsúly rendkívül csekély ezért a tartószerkezetet nem terheli meg túlságosan. 

Érdeklődöm a termék iránt

Az álmennyezet szerelésénél nagyon fontos, hogy a falon körbe legyen rajzolva az álmennyezet kerülete, amit egy vízmérték és zsinór segítségével könnyen el lehet végezni. Ezután ~1,5db/m2 függesztő pálca kerül elhelyezésre a mennyezeten, majd ezután lehet a tartószerkezeteket a függesztő elem segítségével felhelyezni. Ha ezekkel végeztünk, lehet beleültetni a tartóvázba a 60cmx60cm-es rácsokat.

Rácsos álmennyezet

Az álmennyezet felszerelése után következik az „L” alakú takaróprofil elhelyezése a fal és az álmennyezet csatlakozásánál. A szerelésről és kialakításról bővebben érdeklődjön elérhetőségeinken.

Rácsos álmennyezet

Rácsos álmennyezet

Bővebben a termékről Ajánlatot kérek a gyártótól

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Miért válasszunk cserepeslemez tetőfedést?

Könnyű súlyával, gyors szerelhetőségével és időtállóságával a cserepeslemez napjaink egyik legnépszerűbb tetőfedő anyaga.

Esztétikus álmennyezeti megoldások

 

Száraz vakolattól a vizes helyiségekig – Mire jó a gipszkarton?

A gipszkartont és változatait korunk egyik legnépszerűbb szárazépítési anyagai közé sorolhatjuk. A szokásos álmennyezeti, falazati felhasználáson túl nézzük meg, milyen sokoldalúan használható még ez a népszerű és praktikus termék. Először azonban frissítsük fel ismereteinket ezzel kapcsolatban.

Speciális nyílászáró: a felülvilágító vagy bevilágító ablak. Miért érdemes beszerelni?

A felülvilágítók klasszikusan három funkciót látnak el: bevilágítás, hő- és füstelvezetés és szellőztetés. Mindhárom egyformán fontos lenne, ám a költségminimalizálásnak köszönhetően csak a hő- és füstelvezetés kap megfelelő hangsúlyt.

Mikor a tűz az úr

Egy épülettűz óriási károkat okozhat, és emberéletekbe kerülhet. A tragikus londoni tűzeset az elmúlt évek legszembetűnőbb példája a tűzbiztonság fontosságának.

Látványos fürdőszobai álmennyezetek

A fürdőszobai álmennyezet kialakításakor az esztétikai szempontokon túl figyelemmel kell lennünk a gépészetre és szükség esetén, a helyiség sajátos klímája miatt a megfelelő felületkezelésre is.

Miért éppen álmennyezet?

Sok szakember megfogalmazta és dicsőítette az álmennyezetek sokoldalúságát, előnyeit, korszakalkotó alkalmazási és szinte végtelen variálási lehetőségeit, a design vetületeket nem is említve. Egy idő után azonban felmerül a kérdés, miért éppen álmennyezet?