Az elektromos vízmelegítő, vagy köznapi nevén villanybojler említésekor mindenkinek egy nagy fehér hengeres tárgy jelenik meg, amely többnyire valamelyik sarokban tornyosul a fejünk fölé, és adott mennyiségű meleg, illetve forró vizet ad. Egyes gyártók úgy döntöttek, hogy kilépnek ebből az unalmas köznapiságból, új designt, fejlesztést és egy nagyon korszerű jól kezelhető terméket hoztak létre.
Az ARISTON Velis EVO a legjobb testre szabható vízmelegítő, amely optimálisan egyesíti az esztétikumot, az energiatakarékosságot és a teljesítményt. Az új termékcsalád megszokott funkcióin túl a Velis EVO Plus testre szabható funkciókkal rendelkezik.
Az ARISTON Velis EVO vízmelegítők különleges formatervezésüknél fogva függőleges és vízszintesen felszerelésre is alkalmasak. A belső alkatrészek és a kijelző kialakításának köszönhetően a termék két különböző pozícióban is felszerelhető. A kijelző a pozíciónak megfelelően fordítható. A könnyű hozzáférés és a tökéletes működés mindkét esetben garantált. Kialakításának köszönhetően a termék a legrövidebb időn belül biztosítja az első zuhanyozáshoz szükséges meleg vizet. A berendezés innovatív belső szerkezete és kiváló vízkeverő képessége hatékonyabb és gyors vízmelegítést tesz lehetővé. Az első zuhanyozáshoz elegendő vízmennyiség felmelegítésének befejezését a kijelzőn található "Kész" LED jelzés mutatja.
 
17. 000 hírlevél feliratkozó.
Facebook közösségünknek már több, mint 25.000 tagja van!
Kövessen Ön is minket! »
 
A feladó garantálja, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben, valamint a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és e-mail adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek eleget tesz. A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2001. évi CVIII. törvény információs társadalommal és elektronikus kereskedelemmel összefüggő részét a feladó maradéktalanul betartja.
A DEVELON Hungary Kft. adatkezelés nyilvántartási száma (NAIH): NAIH-76443/2014.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a szintén Corvinus-os gyökerekkel rendelkező DEVELON Hungary Kft. átveszi a LECKEKONYV.hu üzemeltetését. Ezzel a DEVELON Hungary Kft. átveszi a PICMAC Kft.-tól (1131 Budapest, Madarász Viktor utca 13-15./A/49., adószám: 14414994-2-41, adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-75289/2014.) az adatok kezelését is. Amennyiben nem szeretnél a jövőben HOMEINFO.hu-s leveleket kapni, kérünk kattints a jobb oldali leiratkozás linkre. Köszönjük, a LECKEKÖNYV.hu csapata.


Amennyiben le szeretne íratkozni hírlevelünkről ezzen a linken teheti meg :
{unsubscribe}Leiratkozás a hirlevélről{/unsubscribe}


© 2016 HOMEINFO. Minden jog fenntartva.