Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események
Uponor

Újragondolt vízhasználat a jövő generációi számára!

Az Uponor rendszermegoldásokat kínál csőhálózatokhoz, felületfűtés– hűtéshez, előszerelt megoldásokhoz, legyen szó családi házról vagy ipari beruházásról.

Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt több mint 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik.

Értékesítési hálózatunk Európa és Ézsak-Amerika területén a legnagyobb – 26 országban, ca. 3700 munkavállalót foglalkoztatunk. az éves árbevétel 2020ban meghaladta az 1,1 milliárd Eurót és a vállalaltot a Helsinki Nasdag tőzsdén jegyzik.

Az Uponor több, mint 30 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat.

Alkalmazásaink rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.

Uponor szakmai cikkek