Tectona Grandis

A Tectona Grandis széles kerti bútor kínálata a minőségnek, az időtállóságnak, a felhasznált – kültérre kifejlesztett – anyagoknak, a praktikumnak és a kényelemnek egyaránt köszönheti, hogy egyedülálló helyet képvisel a hazai piacon. 2000-ben a Tectona Grandist azzal a céllal hoztuk létre, hogy az általunk olyannyira szeretett kerti élet örömeinek kiteljesedésében és a kültér bebútorozásában segítséget nyújtsunk a kertbarátoknak. Folyamatosan megújuló és bővülő kerti bútor, kertberendezés és kültéri kiegészítő kínálatunkkal olyan nemzetközi gyártók hazai képviseletét látjuk el, melyek világszerte a kertberendezési piac élvonalába tartoznak. 2012-ben indítottuk útjára saját márkás SELECTION kínálatunkat. Szortimentünk összeállításánál évről-évre fontos szempont, hogy a klasszikus, időtálló formavilágot kedvelő, illetve a modern trendet preferáló vásárlók is megtalálják, amit keresnek, méghozzá kiváló ár-érték arányban! A több éve tartó sikerességnek köszönhetően a termékválaszték folyamatosan bővül, így tartva lépést a piac újításaival, a formavilág és a technológia tekintetében egyaránt.

Mind a brand, mind a saját márkás Selection kínálatunk egy helyen, Törökbálinton, a Tó utca 2. alatt található meg, saját parkolóval és kiváló megközelítéssel, közel a M1/M7 bevezető szakaszához. Jelenleg már háromezer négyzetméteren nemcsak megtekintheted és kipróbálhatod, de akár raktárkészletről azonnal meg is vásárolhatod a kiválasztott termékeket!

Kínálatunkban elsőrangú teakfa, rozsdamentes acél, textilén, rattan és alumínium kerti bútorokat és hasonlóan jó minőségű kültéri kiegészítőket, árnyékolókat és grillsütőket is találsz, melyekkel tökéletes életteret alakíthatsz ki az udvaron, teraszon. Bőséges felhozatalunkban nem könnyű eligazodni, így ha tanácsadásra van szükséged, sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező, hozzáértő kollégáink készséggel segítenek a tökéletes szett kiválasztásában!

Otthon a kertben – Kiegészítőkkel lesznek igazán hangulatosak a külső terek

Miután kertünk funkcióit az igényeinkhez igazítottuk és a kerti bútorok, árnyékolók, lámpák, tárolók is a helyükre kerültek, már csak egy lépésre vagyunk attól, hogy mindez otthonunk igazán hangulatos szegletévé váljon. Az i-re a pontot a kiegészítőkkel tehetjük fel.

Van új a nap alatt: napernyők és napvitorlák a kert és a terasz árnyékolásának nélkülözhetetlen kellékei

A kertünk, teraszunk árnyékolásához többféle lehetőség közül választhatunk, de ha gyors és hatékony megoldást szeretnénk, egyértelmű, hogy a napernyő és a napvitorla kínálják a legjobb megoldást. Utóbbi ráadásul az elmúlt évek kerti trend szetterévé nőtte ki magát.

Az egyszer használatostól az örök darabig – Mit jelent a minőség, ha kerti bútorokról van szó?

A szép kerti bútor valóságos élő tájképpé varázsolja a kertet és a teraszt, kellemes környezetet kínál a családi és baráti összejövetelekhez, miközben az évek folyamán egyre inkább a szívünkhöz nő.

A kert az új szoba – Kert és terasz trendek 2019-ben

A kert egyre inkább többet jelent a házunkat körülvevő, növényekkel övezett területnél. Ideje, hogy belső tereink kibővített részeit lássuk benne és ennek megfelelően gondoskodjunk róla.