Szerelvénybolt

100%-ban magyar tulajdonú, országos ismertségű épületgépészeti és fürdőszobai kis- és nagykereskedőként 1993 óta nyújtunk egyedi igényekre szabott megoldásokat ügyfeleinknek víz, gáz- vagy fűtésrendszer kialakításához, illetve szaniterek, burkolatok, megújuló energia alapú megoldások, hőszivattyú, klíma és víztisztítók területén.

Termékkínálatunkban a hagyományos mellett, innovatív, egyedi és okos megoldások is szerepelnek. Megbízható, ismert hazai és nemzetközi gyártók több száz garantált minőségű termékeit forgalmazzuk jelenleg 7 áruházunkban (Budapesten, Soroksáron, Budaörsön, Dunakeszin, Kecskeméten, Győrött), több mint 18 000 m2 raktár- és üzletterületen. A SuperBrands díjasként fürdőkádak, zuhanyzók, zuhanykabinok, mosdók, WC-k, bidék, csaptelepek és burkolatok széles választéka megtalálható áruházainkban és webshopunkban.

Termékújdonságaink a hagyományostól eltérő, okos megoldások felé hajlanak, ezzel téve komfortossá a fürdőszoba mindennapi használatát. Okos WC-ink például víztakarékosak, megjegyzik a használati szokásokat, és sokkal higiénikusabbak a régi változatoknál. A termékek egyedisége nemcsak az innovatív funkciókban mutatkoznak meg, hanem az anyaghasználatban és formatervezésben is. Aszimmetrikus fürdőkádjaink például könnyebben beilleszthetők egy átlagostól jócskán eltérő paraméterű fürdőszobába is.

Fürdőszobai trendek 2021-ben

Matt fekete szín, márványhatás, különleges anyagok, pultra ültethető, kerek és szögletes mosdók, energiahatékonyság és fokozott higiénia. A Szerelvénybolt Kft. szakértői megmutatják, hogy mi hódít idén a fürdőszobában.