REHAU

A REHAU világszerte vezető prémium márka a polimer alapú fejlesztések és rendszerek területén. A vállalatcsoport több mint 60 évvel ezelőtt az észak-bajorországi Rehau városban alakult. A cég a helyhez való szoros kötődése jeleként a település nevét vette fel. A családi vállalkozást ma már a második generáció irányítja. A REHAU polimer alapú megoldásaival csak és kizárólag további beépítésre kerülő termékeket állít elő, melyek főként az autó- és az építőipar területén kerülnek felhasználásra.
A REHAU vállalat ma a világ szinte minden országában jelen van, gyártással vagy kereskedelemmel.A vállalat tevékenysége alapvetően három stratégiai üzletágra osztható, ezek: termékek az autóipar számára, termékek az építőipar számára és termékek az egyéb ipari alkalmazások számára. A három stratégiai terület közül a REHAU Kft. Magyarországon az építőipari alkalmazásairól a legismertebb. Legfontosabb célkitűzése, hogy energiatakarékos megoldásokat szállítson az építőipar különböző ágazatai számára. Az építőipariban a REHAU otthon van a nyílászáró- és függönyfal-technika iparágban, az épületen belüli fűtésmegoldások (felületfűtés és -hűtés), valamint a mélyépítés területén is, a csatornázástól, a vízkezelésen át a geotermikus energia hasznosításáig. Nem csak kiszállítja a terméket, de tanácsadással, ismeretterjesztéssel is szolgál az iparág résztvevői felé. Rátermettségünket a nyílászáró-rendszerek, felületfűtési rendszerek, mélyépítés és geotermikus energiahasznosítás, területén számos referencia igazolja.

RAUTHERM SPEED plus tépőzáras padlófűtés

A megrendelő a legjobbat akarja: komfortos fűtést, egészséges lakást, alacsony üzemeltetési költségek mellett. Ezen igényeket a padlófűtés maradéktalanul kielégíti. A REHAU padlófűtéssel az Ön elképzelései szabadon szárnyalhatnak a berendezés megtervezése során. Intsen búcsút a fűtőtesteknek, amelyek eddig értékes helyet foglaltak el!

Várjon el többet a padlófűtés-szabályozástól

Modern technológiákat alkalmazunk életünk szinte minden területén. Miért ne tennénk ugyanezt a hőfokszabályozás esetében az otthonunkban is? Mit szólna ahhoz, ha a fűtés minden tekintetben az Ön igényei szerint szabályozná a hőmérsékletet? Fedezze fel a NEA SMART 2.0 felületfűtés-hűtés helyiséghőmérséklet-szabályozót, amelytől többet várhat el.

RE.SOURCE: kényelem és funkcionalitás egyben

A napi vízfogyasztást meghatározó főbb jellemzők az életkor, a nem és az aktuális tevékenység, környezeti hőmérséklet. Az EFSA, Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság majd 50 oldalas tanulmányának ajánlása felnőtt férfi: 2,5, nő: 2 liter/nap. Ha vízfogyasztásról beszélünk, azonnal jön a következő szempont, a minőség! Egyszerűen fogalmazva: vezetékes vagy palackos ásványvizet részesítsem előnyben?

Világos, a bejárati ajtót bezárjuk, ha elutazunk. Miért nem tesszük ugyanezt a vízvezetékkel is?

Aki már egyszer elszenvedett csőtörést és különösen az azt követő helyreállítás szerteágazó feladatait, az elhúzódó kellemetlenségeket, bizonyára örömmel fogadja a RE.GUARD okos vízőrt, amely kivételes műszaki jellemzőkkel ellenőrzés alatt tartja a vízvezetéket.