Polibex Kft.

Az ISOTEC új és régi tetők korszerű hőszigetelő rendszere. Egy olyan komplett hőszigetelő megoldás, amivel minden eddigi ismert eljárásnál gyorsabban és egyszerűbben lehet kivitelezni a házak szigetelését. Az ISOTEC rendszer drasztikusan csökkenti a külső térrel folytatott hőcserét: télen a hőleadást, nyáron pedig a tető alatti rekkenő hőség kialakulását gátolja. Ezáltal optimalizálja az épület fűtését illetve hűtését, ami így energiatakarékosabb, hatékonyabb és olcsóbb lesz. A szigetelő panelek poliuretán habból készülnek. Jelenleg ez az elérhető legjobb hőszigetelő anyagok egyike. Viszont az ISOTEC nem csupán egy a legjobb hőszigetelő anyagok közül, hanem egy komplett szigetelő rendszer. A préselt alumíniummal borított poliuretán hab garantálja lehető legjobb hőszigetelő teljesítményt, csakúgy, mint a rendkívül alacsony önsúlyt, az időtállóságot, a vízhatlanságot, és a hőállóságot. A panelekhez rögzített acélmerevítők pedig helyettesítik a tetőléceket, ezzel spórolva számos munkaórát és költséget. Emellett bíztosítja a cserepek alatti mikroventillációt. Ez a légmozgás a nyári hónapokban biztosítja a tető jobb hőszigetelését, télen pedig a cserép és a szigetelés között képződött kondenzvíz elvezetését.

Hogyan szigeteljük utólag a tetőteret?

A tetőtér szigetelése a felújítások egyik legkényesebb területe, hiszen ha a tetőtér már lakórészként funkcionál, csak kívülről végezhető el a szigetelés. Az egyedüli megoldást a szarufák fölötti szigetelő panelek beépítése jelentheti.

Utólagos szigetelés a tetőtérben. Gyors és problémamentes megoldások víz- és hőszigetelésre

A tetőtér – hiába remek lehetőség újabb helyiségek kialakítására – gyakran az egyik legproblémásabb része a lakóépületeknek. Ha a víz- és hőszigetelés nem megfelelő, elvész a kényelem is. Szerencsére azonban mindez egy alapos felújítással orvosolható.