Ajtógyár / Kilincsgyár

Az Ajtógyár csoport több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, magyar tulajdonú vállalkozás. Jelenleg két magas színvonalú bemutatóteremmel és egy szentendrei bemutatóterem raktárral várjuk érdeklődőinket.

Ha beltéri ajtókról van szó, nem ismerünk lehetetlent: munkatársaink szakértelme, hatalmas gyártói kapacitásunk, technológiai hátterünk, valamint egyedi és kreatív megoldásaink biztosítják ügyfeleink maximális elégedettségét. Lakossági igények kiszolgálása mellett projektmunkák lebonyolítását is vállaljuk, legyen szó társasházakról, lakóparkokról vagy közintézményekről. Nálunk egy helyen megtalálja a speciális és normál igényeknek megfelelő beltéri ajtót és kilincset is.

Látogasson el budaörsi vagy csillaghegyi bemutatótermünkbe, ahol lehetőség van a belső nyílászárókat vevő által hozott padló és falburkolat minta segítségével kiválasztani, a harmonikus felületek kialakítása végett.
Belső nyílászárók a szakterületünk. Egyedi és szabvány beltéri ajtók a szakértőktől.

A beltéri ajtó kiválasztása – 5 fontos tudnivaló

Felújítás vagy építkezés után, amikor az új otthon berendezésének fázisába jutunk, a beltéri ajtók kiválasztása sokunk számára okoz fejtörést. Milyen anyagú, felületű legyen az ajtó? Mihez illeszkedjen színben, stílusban? Helyiségenként melyik típus lesz a megfelelő? Jobb ilyenkor szakértő segítségét kérni!