N4 Home

Stúdiónkat a N4home konyhabútor & fürdőszobabútort azzal a céllal alapítottuk, hogy magas minőségű, jó ár-érték arányú konyhabútorokat és fürdőszobabútorokat kínáljunk vásárlóinknak.
Tapasztalataink szerint a német szakértelem, precizitás és minőség az ami leginkább képviseli az elképzeléseinket. Ezért mind a konyhabútorok, mind a fürdőszobabútorok között német gyártók termékeit ajánljuk vásárlóink figyelmébe.
Mindkét bútortípus nagy szakértelmet és odafigyelést igényel és mivel dolgozóink és tulajdonosaink összesen több mint 60 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek - melynek nagy részét aktív tanácsadással és értékesítéssel töltötték - ezért bizton állíthatjuk, hogy cégünk a remek minőségű konyhabútorokhoz a legkiválóbb tervezői szolgáltatást kínálja.

Modern és ergonómikus konyhabútorok – a tervezés során felmerülő kérdések egy tervező szemével

A konyha tervezése, berendezése kimeríthetetlen téma, időről-időre visszakanyarodunk hozzá. Már csak azért is érdemes újra átvenni a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, mert mindig vannak újítások, a trendek folyamatosan változnak és rendszerint akad olyan hasznos információ, melynek birtokában saját konyhánkat is újragondolhatjuk.