Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események
CNB Color Naturalis Bútorok

Ha Ön prémium kategóriás egyedi konyhabútorra, beépíthető készülékre, étkezőre, nappali bútorra, vagy ötlet és szín-gazdag fiatalos bútorra vágyik, akkor minket keresett és megtalált!

Bemutatótermünk Budapesten, a III. kerületben, Bokor utca 10 szám alatt található, ahol több éves tapasztalattal rendelkező tervezőink várják Önöket.

A saját gyártás mellett magyar és külföldi beszállítóink is vannak. A Hanák bútorgyár partnereként Vásárlóink olyan minőséget is megismerhetnek, mely magában rejti az olasz életérzést, stílust és a német minőséget, precizitást. Minden bútorunk – legyen szó akár modern és fiatalos konyhabútorról, klasszikus nappaliról, vagy akár praktikus irodabútorról – minden esetben személyre szabott és egyedi megoldásokban lesz gazdag. Mi abban gondolkodunk, hogy amit kínálunk, azzal megkönnyítsük a megrendelőink mindennapjait, mindezt a lehető legjobb ár-érték arányban.

Szakképzett lakberendező és bútortervezőink sok éves tapasztalattal állnak az érdeklődők szolgálatában. Hasznos tanácsokat tudunk adni a beépíthető konyhai gépek terén is, hiszen rendszeresen részt veszünk a gép gyártók továbbképzésein. Nem sajnáljuk ráfordítani az időnket arra, hogy megrendelőink igényeit megfelelően körbejárjuk, megismerjük akár a bútorok tervezése, vagy konyhai gépek kiválasztása terén. Szakmai tapasztalatunkat igyekszünk úgy átadni, hogy a megtervezett bútorok illeszkedjenek a belső terekhez, melyeket Ön, kedves Megrendelő valóban szívesen és örömmel használna.

Egységes stílusban rendezheti be otthonát, ha hozzánk ellátogat!

CNB Color Naturalis Bútorok inspiráló képek