Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Horányi Lámpacenter

A Horányi Lámpacenter 1990 óta működő családi vállalkozás, amely mára 21 alkalmazottal dolgozik együtt Budapesten, Szegeden valamint Pakson.

Cégünk világítástechnikai kiskereskedelemmel foglalkozik, ahol számunkra célkeresztben a design, az energiatakarékosság szerepel a modern, a klasszikus formák és az otthonosság figyelembe vételével.

Ez idő alatt, és a jövőben is célunk a kiváló minőségű termékek forgalmazása valamint vevőink körültekintő, szakszerű kiszolgálása. Ezért követünk minden tervezési lépést a megvalósításig valamint foglalkozunk egyedi gyártással is.
Az európai lámpagyártók termékeinek jelentős része megtalálható üzleteinkben, többek között az angol, olasz, a spanyol, a svéd és a lengyel termékek is. Így közel 25000 lámpából választhatnak vásárlóink.

A minőségi munkához nagy részben hozzájárulnak szakképzett eladóink. Mindegyikük munkáját egy pontos, kitartó háttércsapat segíti, amely informatikus, beszerző, üzletkötő és pénzügyi kollégákból áll. Erre szükség is van, hiszen közel 100 lakberendezővel és belsőépítésszel dolgozunk együtt.

A lelkesedés, mellyel a kezdetek kezdetén indultunk, nem csökkent. A vásárlók iránti elkötelezettség, a problémák gyors és rugalmas megoldása, megbízhatóságunk hozott el eddig bennünket és ad ösztönzést a további fejlődésre és fejlesztésre.

Horányi Lámpacenter vásárlási listák

Horányi Lámpacenter - Soleil
Horányi Lámpacenter - Soleil
617 610 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Classic
Classic
284 830 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Magnetic család
Magnetic család
165 630 FtAz árak tájékoztató jellegűek

Horányi Lámpacenter kuponok

Horányi Lámpacenter szakmai cikkek

Horányi Lámpacenter inspiráló képek (96 db)