GABO ablakok (Ablakszerker Kft.)

Vállalkozásunk - az Ablakszerker Kft. - 2000 óta foglalkozik alumínium és műanyag nyílászárókkal. Küldetésünk, hogy két évtizedes tapasztalatunkkal az elérhető legjobb megoldásokat kínáljuk Önnek!

Korszerű, folyamatosan fejlesztett gépparkunkkal minden igénynek megfelelő nyílászárókat állítunk elő, legyen szó akár hő és hangszigetelési tulajdonságokról vagy éppen betörésvédelemről. Termékeink hosszú távú befektetésnek minősülnek, hiszen optimalizálják otthonának energiagazdálkodását és tartósan növelik ingatlanának értékét.

2012-ben nemzetközi piacra lépett vállalkozásunk, megkezdtük európai export értékesítésünket. Az azóta eltelt években egyre növekedett a külföldre történő termelés mértéke. Az új piacokon újabb igényekkel találtunk szembe magunkat, melyeket legjobb tudásunk szerint kívánunk kielégíteni. A külföldi piacra lépés megkövetelte egy nemzetközileg is helytálló arculat kialakítását, így született meg a GABO ablakok márkanév.

Termékcsaládjaink kialakításakor alapvető szempont volt a megbízhatóság. Széles választékunkkal a vásárlók teljes körű kiszolgálását céloztuk meg, küldetésünk, hogy az Ön számára legmegfelelőbb nyílászárókat biztosítsuk. Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén. Hisszük, hogy minőségi termékeinkkel jelentősen növelni tudjuk komfortérzetét a mindennapok során.

Lakossági vásárlóink mellett viszonteladók jelentkezését is várjuk. Vevőközpontú szemléletünk jegyében üzleti partnereinknek is tisztességes, korrekt kapcsolatot, kiemelkedő kiszolgálást garantálunk. Legmagasabb besorolású Bisnode tanúsítvánnyal rendelkező vállalkozásként megbízható, stabil szereplője kívánunk lenni a hazai és európai nyílászáró piacnak.

Így válasszunk nyílászárót! – 3 fontos szempont a csalódások helyett

Egy nyílászáró legfeljebb annyira lehet jó, mint amilyen a leggyengébb alkatrésze. Nem szabad megspórolni azt, ami műszakilag, illetve minőségben indokolt, és akkor hosszú távon szavatolható a működés és a működtetés.

„Na, ez jó vétel volt!” – Amikor a nyílászáró hosszú távú befektetés

Mindenképpen érdemes kicsit benézni a dolgok mögé, ahol megtalálhatjuk azokat tényezőket, illetve azok részleteit, amitől egy termékcsoport, mint például a házunk ablakai, a bejárati ajtó, a teraszajtó a „Na, ez jó vétel volt!” kategóriába kerül.

Ablak problémák és megoldások – Minőségi nyílászáró és megfelelő beépítés

Az ablak beépítése a kivitelezés egyik legfontosabb momentuma. A helytelen beépítés következtében fellépő problémák ugyanis a későbbiekben komoly költségek árán, vagy egyáltalán nem orvosolhatók.

Ablak problémák és megoldások – Miért fontos a megfelelő beépítés?

Legyen szó új lakás, ház építéséről vagy egy régi felújításáról, az ablak beépítése a kivitelezés egyik legfontosabb momentuma. A helytelen beépítés ugyanis olyan problémák forrása lehet, melyek a későbbiek során csak igen költségesen vagy egyáltalán nem orvosolhatók.

Hogyan válasszunk minőségi nyílászárót?

A külső nyílászárók kiválasztása az építkezések, felújítások egyik legfontosabb momentuma, hiszen évtizedekre szóló döntést kell ilyenkor meghoznunk.

7 kérdés a nyílászárók kiválasztásáról – válaszok a szakértőtől

Legyen szó köz- vagy lakóépületekről, megjelenésüket és üzemeltetési költségeiket jelentősen befolyásolják a homlokzatokon alkalmazott nyílászárók. Ezek kiválasztása, az igényeknek megfelelő ablakok, bejárati- és teraszajtók felkutatása az építkezők, felújítók számára nem egyszerű feladatok. Szakértőnk tanácsaival igyekszünk megkönnyíteni az eligazodást.