Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Daniella

A Daniella Villamosság egy 4 fős vállalkozásból az elmúlt 30 év alatt Magyarország piacvezető villamossági kis- és nagykereskedelmi piacának vezető kereskedőjévé vált.

A Daniella múltja meghatározó és folyamatos fejlődést mutató. A telephelyeink számát folyamatosan bővítettük, hogy országszerte mindenki megtalálja a hozzá legközelebb eső üzletet. Országszerte 31 telephellyel várja a vásárlókat a Daniella Kft. A telephelyek bővítése mellett nagy hangsúlyt fektettünk a folyamatos fejlesztésre és fejlődésre, így 2021-ben az első árukiszolgálását már 12 000m2-es logisztikai raktárunkból kezdtük meg. Filozófiánk a kezdetek óta nem változott, célunk, hogy emberi tiszteletet, stabilitást szakértelmet, innovativitást biztosítsuk a vásárlóknak, partnereknek és az alkalmazottaknak egyaránt. A vállalatunk közel 400 alkalmazott számára biztosít stabil egzisztenciát. Fontosnak tartjuk, hogy a célok elérése után és a folyamatos fejlődés zálogaként mindenki számára egyértelmű legyen a köszönet.

Örömünkre szolgál, hogy az elmúlt 30 évben segíthettük partnereink törekvéseit, és bízunk benne, hogy a következő 30 évben is együtt tudunk gondolkodni, dolgozni, és közös sikereket elérni.

Daniella vásárlási listák

Daniella 2
Daniella 2
120 712 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Daniella
Daniella
368 949 FtAz árak tájékoztató jellegűek

Daniella szakmai cikkek