Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Casati Color

“… A színek keltik éltre környezetünket, Mi életre keltjük a színeket!”

1995 óta ezzel a mottóval vagyunk jelen hoztuk be a Casati Color olasz festékgyártónak a kiemelkedő tulajdonságokkal bíró anyagait.

A legújabb technológiáknak köszönhetően, a széles termék palettánkról a normál beltéri-kültéri festékek, zománcok, fakezelők és vakolatok mellett rengeteg különlegesség közül is választhatsz.
Különleges termékeink közé tartoznak a lélegző falfestékek, penész elleni adalékok és lemosók, hőszigetelő falfesték, kenhető vízszigetelések és még sorolhatnánk. Ezekkel a termékeinkkel tudjuk a hétköznapi munkákat és a minden napi életet biztonságosabbá és egyszerűbbé varázsolni.

21. század legforradalmibb megoldásai is megtalálhatóak nálunk, amik egy új korszakot indítottak el a faldíszítés és a lakberendezés világában.
Legyen szó akár nyers látszóbetonról, mészkő felületről, krokodil bőr- kő –fa mintázatról, rozsdás felületről – nálunk biztos megtalálod a megoldást a tökéletes megvalósításhoz!

Sőt, mi több most már lehetőség van sitt és bontás nélküli felújításra is!
Merüljön fel bármilyen felület vagy helyiség: konyha, fürdő, zuhanyzó, mosdó, nappali – bárhová, bármilyen felületre csodákat lehet varázsolni! Ezzel a fantasztikus megoldással óvni tudod a környezeted és a pénztárcád is.

Nálunk nincs olyan, hogy lehetetlen!

Látogass el hozzánk és alkossuk meg álmaid felületeit!

Általunk képviselt cégek: Colorificio Casati; Tixe; Loggia Industria Vernici; Linvea Industria Vernici; Gemix; Marmorino Tools

Casati Color szakmai cikkek

Casati Color inspiráló képek (74 db)