Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események
Apollo Zuhanykabin

Apollo Fürdőszoba
Az otthonteremtés élménye!

Webshop – 24.000 Termék közül válogathat, legyen az zuhanykabin, kád, szaniter, csempe, csaptelep, fürdőszobabútor, kiegészítő, jakuzzi vagy bármi, ami fürdőszoba.

Fürdőszobaszalon Budapesten – 500 négyzetméteres bemutatótermünk ingyenes őrzőt parkolóval várja a főváros közepén. Szakértő értékesítőink hétköznap 9-18 óráig, szombaton 9-14 óráig várják a kedves érdeklődőket. Cím: X. kerület, Pongrác út 15.

Óriási raktárkészlet – 1000 különböző terméket tartunk folyamatosan készleten így, ha sürgősen van szükség valamire, nálunk biztos talál megoldást. A készletes termékek azonnal átvehetőek budapesti bemutatótermünkben akár szombaton is.

Országos szállítás – Saját futárszolgálatot üzemeltetünk, így biztosan sértetlenül fogja megkapni a rendelt terméket. Van lehetőség lakásba történő szállítás választására is.

Országos beüzemelés és szervizhálózat – 6 csapattal működő szervizhálózatunk országszerte vállalja a megrendelt termékek telepítését, legyen az zuhanykabin, fürdőszobabútor vagy szaniter. Lehetőség van arra, hogy a szerelő szállítsa ki a terméket és egyből el is végezze a beszerelést. Máshol vásárolt fürdőszobafelszerelések beüzemelését is elvégezzük.

20 év szakmai tapasztalat – Karrierünket zuhanykabin, kád és szaniter beüzemelő és szervizként kezdtük 2002-ben. Az azóta gyűlő szakmai tapasztalatot az értékesítésben is kamatoztatjuk, így biztosan azt fogja kapni, amire szüksége van.

Komplett fürdőszoba csomagok - Összeállítottunk a 2022-es trendeknek megfelelő stílusokban minőségi fürdőszoba csomagokat. Figyelve a szakmai részletekre, magas minőségre és a jó ár-érték arányra.

Fürdőszoba összeállítás folyamata sosem volt ennyire egyszerű:

   1. Add meg fürdőszobád méreteit és fürdőszoba tervező programunk kiszámolja a pontos árat a teljes csomagra, beleértve a burkolatokat is.
   2. Alakítsd a csomagot a Te ízlésedre! A szanitereket, burkolatokat kedved szerint cserélheted, variálhatod, így biztosan egyedi lesz a végeredmény.

Ezután már csak sofőrünket kell várnod a komplett fürdőszoba csomaggal!

Apollo Zuhanykabin vásárlási listák

Titán fürdőszoba
Titán fürdőszoba
873 526 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Terra zuhanykabinnal
Terra zuhanykabinnal
599 846 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Moon kádas & zuhanyzós
Moon kádas & zuhanyzós
1 462 910 FtAz árak tájékoztató jellegűek