Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Ambi Light Kft.

Ügyfeleink olyan világítást szeretnének, amely melegséget áraszt, jól megvilágítja a teret, és folyamatosan felejthetetlen élményt nyújt! A hozzánk érkezők sokszor tanácstalanok a világítás témájában, valamint az építkezés vége felé, kevés az idejük, az energiájuk és unják azt, hogy több helyre kell menniük, mire minden lámpát kiválasztanak. Mi pontosan ezért dolgozunk több mint 100 gyártóval a közép kategóriától, az exkluzívig, mert így egy helyen megtalálhatja kedvenc design lámpáját.
Egyetértünk a belsőépítészekkel és az építészekkel abban, hogy a világítás az egyik legfontosabb eleme a barátságos környezetnek. Hiába vannak nagyon szép bútorok, drága burkolatok és kiegészítők, ha nincs megfelelő minőségű fény és harmonizáló design lámpák, akkor ezek a dolgok mit sem érnek.

Professzionális szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, belsőépítészeknek a világítástervezéstől, a lámpák designjának a kiválasztásán át a kivitelezésig.
Munkatársaink több mint 1500 projekt világítását tervezték, és valósították meg.
- modern családi ház,- luxus és penthouse lakás,- irodaház ,- design iroda ,- étterem ,- szálloda - üzlet - kert,- bemutatóterem - fogászat és klinika - társasházak, stb. világítása.
Ha attól fél, hogy a lámpáját nem szakszerűen szerelik fel vagy összetörik, akkor bízza profi villanyszerelőinkre a lámpái felszerelését.

Ambi Light Kft. szakmai cikkek

Ambi Light Kft. inspiráló képek (52 db)