10+1 termék, amiért megéri kilátogatni a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra

A hónap utolsó hétvégéje ismét a lakásfelújításról, lakberendezésről, az otthon felfrissítéséről szól. A február 24-26. között látogatható Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás jó alkalom az ötletek, inspirációk összegyűjtéséhez, a bútor újdonságok, lakberendezési trendek és a legmodernebb világítástechnika felfedezéséhez. Ízelítő a kínálatból, 10+1 termékkel.

1. Régi új trend

Újra népszerű a makramé! Egyedi megjelenésű függődíszek, térelválasztók, függönyök, lámpák és olyan kiegészítők is készülnek ezzel a tradicionális kézművestechnikával, melyekről nem is gondolnánk, hogy ily módon kivitelezhetők.

Makramé

2. Keleti kényelemben otthon

Egyenesen az isztambuli Nagy Bazárból érkeznek azok az ágytakarók, melyek öt generáció óta ugyannazzal a technikával készülnek, így 157 éves múltra tekintenek vissza. A 100% pamut anyagú textíliák időtállók, kényelmesek és meghatározó kiegészítői lesznek hálószobánknak.

Ágytakaró

3. Modern és örökzöld

A tapasztalat azt mutatja, hogy a leginkább időtálló bútorok természetes anyagokból, lehetőleg tömör fából, gondos megmunkálással készülnek. A tölgy-, illetve diófa bútorok modern dizánját tökéletesen kiegészítik az extravagáns, szürke üveg részletek.

Tömör fa bútor

4. Stílusos talp alá valók

Egyedi kiegészítőkkel, textíliákkal különleges látványt csempészhetünk otthonunkba – ehhez jó választás egy feltűnő szőnyeg. A hagyományos kézi technikával szövött, kisszériás szőnyegek természetes anyagokból, tetszés szerinti színekben és méretekben elérhetők.

Szőnyeg

5. Kicsi, de nélkülözhetetlen

Az, hogy egy villanykapcsoló vagy egy konnektor külalakja megfelelő-e csak akkor tűnik fel, amikor azt látjuk, hogy nem illik az enteriőrbe. Szerencsére találunk már olyan kapcsolót, mely visszafogott, ugyanakkor elegáns megjelenésével a modern lakásbelsők tökéletes tartozéka lehet.

Villanykapcsoló

JEGYET VÁSÁROLOK A KIÁLLÍTÁSRA

6. Ha padló, akkor fa burkolat

Mindegy, hogy egy lakás modern vagy klasszikus, esetleg eklektikus, a padló burkolata kulcsszerepet játszik a látványban. A tartós, szinte minden stílushoz jól illő tölgy-, szil- és egzotikus fa padlók soha nem mennek ki a divatból, igényes, elegáns megjelenést kölcsönöznek a helyiségeknek.

Szilfa padló

7. Régi bútorok új ruhában

Úgy tűnik, a vintage nem csupán múló divat: azt mutatja, hogy ragaszkodunk régi, jól bevált tárgyainkhoz. Az antik bútorok egy felújítás után, akár egy-egy új kiegészítővel vagy újra festéssel nem csupán tovább használhatók, hanem látványos darabjai is lehetnek otthonunknak.

Vintage bútorok

8. Használd újra!

A loft stílus évek óta népszerű, még akkor is, ha otthonunk nem egy átalakított üzem helyén található. Ebbe a környezetbe tökéletesen illenek a régi használati tárgyakból átalakított, patinás bútorok. Garantáltan nincs két egyforma darab, a dizájn egyedi, a kivitelezés hibátlan.

Loft bútorok

9. Csak fa és más semmi

A natúr fa látványa, a felület szépsége – stílustól függetlenül – már önmagában is dísze lehet bármelyik otthonnak. A gondos tervezésnek, az igényes kivitelezésnek és a magas színvonalú fa megmunkálásnak köszönhetően különleges és elegáns bútorok kerülhetnek otthonunkba.

Ágytakaró

10. Az otthon színei

A színes apróságok, kiegészítők adják meg otthonunk egyedi hangulatát, különleges látványát. A díszpárnák kényelmünket is szolgálják, ám a huzatokkal csodát tehetünk: az ikat és kilim párnahuzatok kézi festéssel és szövéssel készülnek és üde színfoltjai lesznek az enteriőrnek.

Párnahuzatok

10+1. Egészség és dizájn

Gondoltunk arra, hogy bútoraink egészségre káros anyagokat tartalmazhatnak? A választás során érdemes erre is figyelni, hiszen már elérhetők méreganyagmentes, sőt, személyre szabható kis- és nagybútorok, melyeknél a szövetválaszték is kiemelkedően gazdag.

JEGYET VÁSÁROLOK A KIÁLLÍTÁSRA

Lakberendezési tanácsadás a Homeinfo és a LOSZ közös standján

A Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) lakberendezői minden felújítással, tervezéssel kapcsolatos kérdésedre választ adnak.

SZABAD IDŐPONTOK, FOGLALÁS