Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Álmennyezet tapasztalatok, álmennyezet vélemények, álmennyezet ötletek, álmennyezet cégek, álmennyezet képek, álmennyezet tippek

álmennyezet cikkek

Helytakarékos megoldás kis otthonokba – Zehnder ComfoAir Flex mennyezetre szerelt szellőztetőegyég

Ma már számos olyan megoldás létezik, amelyekkel egy kis lakásban sem kell lemondanunk a kényelemről és a nagy ötletekről. A Zehnder ezt az elvet követve fejlesztette ki a minimális méretekkel rendelkező, álmennyezetbe beépíthető szellőztetőrendszerét, a ComfoAir Flex-et, amely ideális választás a kompakt életterekben élők számára.

Minden, amit tudni akarsz a gipszkartonról

Tudod mennyi pozitív tulajdonsága van a gipszkartonnak, milyen típusai vannak, mi mindenre használhatod, hogy szerelik fel, mit bír el, és mi az ára? Ha érdekel, olvass tovább. Mutatok számos izgalmas, stílusos példát modern enteriőrökből, melyekből érdemes inspirálódni!

Esztétikus álmennyezeti megoldások

 

Boltívek, bútorok építése gipszkartonból. Terhelhetőség, burkolás

Folytatjuk a gipszkarton építőlemezek speciális felhasználási lehetőségeinek bemutatását. A beltéri válaszfalak, fallefedések és álmennyezetek kialakításán túl is van lehetőség otthonunk téralakítására, a belsőépítészeti kreativitásunk megmutatására.

Száraz vakolattól a vizes helyiségekig – Mire jó a gipszkarton?

A gipszkartont és változatait korunk egyik legnépszerűbb szárazépítési anyagai közé sorolhatjuk. A szokásos álmennyezeti, falazati felhasználáson túl nézzük meg, milyen sokoldalúan használható még ez a népszerű és praktikus termék. Először azonban frissítsük fel ismereteinket ezzel kapcsolatban.

Álmennyezet és design

Az álmennyezetek hasznos funkciójukon kívül a belső terek dekorálására is lehetőséget kínálnak. Ha ez is célként szerepel a kialakítás során, érdemes egyedi megoldások után nézni.

Álmennyezet és design

Az álmennyezetek hasznos funkciójukon kívül a belső terek dekorálására is lehetőséget kínálnak. Ha ez is célként szerepel a kialakítás során, érdemes egyedi megoldások után nézni.

BASE 10 típusú rácsos állmennyezet

A BASE 10 álmennyezetek 10 mm szélességű és 22, 40 vagy 50 mm magasságú profilokból készülnek.

Álmennyezet típusok és méretek

A rácsos álmennyezetek OPEN-CELL típusú, beltéri álmennyezetek, amelyek lehetővé teszik a kereskedelmi belső terek modern, tartós és praktikus kialakítását.

További cikkek álmennyezet témában

álmennyezet képek

Családi ház belső tere

SzeRaKo Csoport Építésziroda

Modern stílusú lakás étkezője és nappalija.

Attraktív Design Stúdió

Modern stílusú konyha

Attraktív Design Stúdió
További képek álmennyezet témában
További cégek álmennyezet témában