Selyemvízzel az energiatakarékosabb, kényelmesebb, egészségesebb otthonért!

Elekes Attila

Lágy BWT selyemvízzel az energiatakarékosabb, kényelmesebb, egészségesebb otthonért!

Hallgassa meg a cikket MP3 formátumban!

A háztartási berendezések, valamint a víz- és fűtésrendszer élettartama nagy mértékben múlik a víz minőségén.

Key Visual selyemviz v5

Egy vízlágyító készülékkel nem csupán fürdőnket, konyhánkat varázsolhatjuk ragyogóvá, háztartási berendezéseink és fűtésrendszerünk épségét is megőrizhetjük és nem utolsó sorban bőrünket is kényeztethetjük.

 DSC5206

4

8851

A központi vízlágyító berendezéseket a lebegő anyagokat eltávolító vízszűrő után, a vízvezeték belépési pontja közelében építik a rendszerbe.

5

A lágy víznek köszönhetően megelőzhetők a vízkő okozta meghibásodások, az energiapazarlás, és a vízkőoldó vegyszerek kiiktatásával a környezetet is kevésbé terheljük.

6

8

A lágy BWT selyemvízhozzájárul, hogy bőrünk megőrizhesse természetes zsír- és nedvességtartalmát, hajunkat is selymes tapintásúnak, puhának érezhetjük, sőt, a ruháinkkaliskíméletesen bánik.

7

302BWT 29.7.16 KarinLohbergerPhotography 2

A selyemvíz alig hagy nyomot a fürdőszobán. Kevesebb súrolással és tisztítószerrel is ragyog minden.

9

A vízkőmentes fűtőszállal a mosógép energiatakarékosabban működik és a vízkő okozta problémák miatt sem kell többé mosógépszerelőt hívni.

11

A kávégép, a mosogatógép, illetve a vízforraló ugyancsak hatékonyabban üzemelnek. A mosogató tálca, apoharak, az evőeszközök pedig nem lesznek többé a vízkőtől fakók.

36841 14

Több idő jut önmagunkra és szeretteinkre, mert a BWT központi vízlágyító berendezésének használatával nem kell többé naponta, rutinszerűen eltávolítani a vízkövet a konyha és a fürdő kritikus pontjairól.

13

DSC 9200DSC6413

shutterstock 97701776

A víz keménysége a benne oldott kalcium- és magnéziumsók függvénye. Az ásványi anyagok kiválnak az oldatból, ami a rendszer legmelegebb pontján, a kazánban a legintenzívebb. A kalcium-karbonát alapú vízkő hőszigetelő hatása olyannyira jelentős, hogy 1 mm vízkőbevonat akár 10%-kal is csökkentheti a fűtés hatékonyságát.

 Salz Hochformat

15

Itt is érvényes tehát, hogy a megfelelő minőségű fűtővízzel csökkenhet az energiafelhasználás.

13777

Röviden összefoglalva: egyetlen jól átgondolt beruházással nem kevés bosszúságot, munkadíjat és alkatrészköltséget spórolhatunk meg.

DSC6413

BWT AG Logo

Kapcsolódó cikkek

Egyszerűbb energiafogyasztási címkék lesznek a háztartási gépeken

Hamarosan búcsút mondhatunk az A+/A++/A+++ jelzéseknek, ugyanis az Európai Parlament egy keddi döntése értelmében a kissé túlhaladott rendszert új, A-tól G-ig tartó jelölési rendszer váltja. A döntéshozók azt remélik, így a vásárlók könnyebben tudnak majd energiatakarékos háztartási gépeket választani.

Radiátor trendek - Érdekességek, különlegességek, színek

Hogy mik lesznek a következő év radiátor trendjei, még igazából senki sem tudja. Azonban már biztosan láthatók az irányok és nem csak a design radiátorok környékén. Minden esetre több mint tény, hogy a fehér szín már nem egyeduralkodó.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő radiátort?

Hazánkban a leggyakrabban alkalmazott hőközvetítő eszközök a radiátorok, melyek a meleg vizes fűtési rendszerek részei. A megfelelő radiátorok kiválasztásához azonban sok szempontot kell mérlegelni. Mivel hőtechnikai eszközről van szó, figyelembe kell venni, hogy milyen fűtési rendszerbe kerül majd be.

Ariston távfelügyelet - Zsebemben a fűtésem

Otthonunk és nyaralónk a legértékesebb vagyontárgyaink közé tartoznak, ezért minden olyan lehetőséget meg kell ragadnunk, amellyel értéküket növelhetjük. A modern épületgépészeti megoldások pont ebbe a csoportba tartoznak. A körülöttünk lévő eszközök, tárgyak már majdnem mind okosak vagy felokosíthatóak. Miért pont a fűtéstechnika maradna ki a sorból?

Szigetelni hitelből is megéri

Még hitelből is érdemes elvégeztetni hőszigetelést, mivel már léteznek olyan pénzügyi konstrukciók, melyek önerő nélkül igényelhetőek családi házak energiahatékonysági korszerűsítésre is.

Komplett szigetelés

A megfelelő szigeteléssel házunk energia igénye minimálisra csökkenthető.

Önnek ajánljuk
Álmennyezet tudástár