Kulcsmegosztás okosan

Elekes Attila

Praktikus és kényelmes megoldás a külső nyílászárók vezérlését egyetlen okoseszközre bízni.

Hallgassa meg a cikket MP3 formátumban!

Egyre több háztartási cikk vesz körül minket, amelyek távirányítóval vezérelhetők. Ami kezdetben kényelmet jelentett, az ma már szükséges rossz. A leggyakoribb probléma a garázsajtó-, kapunyitó távirányítókkal fordul elő: elfelejtjük, hová tettük, melyik kapuhoz melyik távirányító tartozik, vagy folyton lemerül az elem.

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

A Nold Technologies olyan felhasználóbarát megoldást hozott létre, amely kényelmes, egyszerű és biztonságos kulcsmegosztást tesz lehetővé.

Kulcsmegosztás okosan

A Nold Open a Bluetooth Smart vezetéknélküli technológia segítségével szinte bármely elektromos ajtó, garázs- vagy kapunyitó berendezést képes vezérelni. Csatlakoztassuk a kiegészítőt a meglévő kapunyitó eszközhöz és töltsük le a Nold alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból.

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

A Nold a legfejlettebb Bluetooth verziót alkalmazza az eszköz és a telefon közti kommunikációra, amelynek számtalan előnye van:

  • minden mobiltelefonban megtalálható, minimálisan csökkenti a telefon készenléti idejét
  • beállításához nem szükséges külső router, a használathoz pedig internet hozzáférés
  • egyszerűen párosíthatók az eszközök, hatótávja kiemelkedő, akár 40-50 méter is lehet.

Kulcsmegosztás okosan

Az applikáció segítségével korlátlan számú vendég hozzáférését kezelhetjük:
email cím megadásával oszthatjuk meg virtuális kulcsunkat, amelyet bármikor egyszerűen vissza is vonhatunk, akár távolról is.

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Főfelhasználóként korlátlan számú eszközt adhatunk hozzá az applikációhoz. Beállítható időkorlátos kulcs, tehát a vendég hozzáférése a választott időpontig él.

Kulcsmegosztás okosan

Ismétlődő kulcsot is adhatunk, így a vendég mindig a választott időpontban tudja használni a virtuális kulcsát. A naplózási funkcióval a használat könnyedén nyomon követhető.

Bármikor ellenőrizhetjük, hogy melyik vendégünk melyik eszközünket használta. Igény esetén az applikáció értesítést is küld telefonunkra az eseményekről.

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

A két kimeneti egységnek köszönhetően csatlakoztathatjuk két garázsajtóhoz, kapunyitóhoz, vagy beállítható egy kapu kétfajta üzemmódja: teljes, illetve gyalogos nyitásra.

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Az eszköz alkalmas medencefedő és riasztóberendezés vezérlésére, készenléti üzemmódú eszközök áramtalanítására, továbbá integrálható elektromos zárszerkezetbe is.

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

A legkedveltebb kényelmi funkció az Automata nyitás, mellyel a telefon megérintése nélkül is nyitható a garázsajtó vagy kapu.

Kulcsmegosztás okosan

Kulcsmegosztás okosan

Ha szeretne megbizonyosodni róla, hogy garázsajtó vagy kapunyitó berendezése kompatibilis a Nold Open eszközzel, látogasson el weboldalunkra.

A beszerelést illetően, garázsoknál ajánlott az ajtónyílás közelében, külső kapuknál pedig minél magasabbra elhelyezni az eszközt, ezáltal javítva a hatótávot. Részletekért konzultáljon a Nold csapatával!

Kulcsmegosztás okosan

Tegye meg az első lépést az okos otthon felé!

Kulcsmegosztás okosan

Kapcsolódó cikkek

Vírus veszély! Az intelligens otthonokat vezérlő szoftverek is célponttá válhatnak

Néhány hete egy újonnan felbukkanó zsaroló vírus tartotta rettegésben világot, nem ok nélkül. Több ország egészségügyi vagy kormányzati rendszerét támadta és bénította meg napokra. Sajnos az okos otthonok sem immunisak az eféle vírusokra, előbb-utóbb a támadások célpontjaivá válhatnak.

Vezéreljen bárhonnan, egyszerűen

Tudja meg, hogyan legyen mobiltelefonja vagy táblagépe az otthona vezérlője! Miért használna eszközre szabott kapcsolót, amikor lehet személyre szabott is? Ismerje meg az iNELS válaszát!

Kicsi a „málna”, de erős!

Felmerült már Önben a kérdés, hogyan tudná más gyártók eszközeit az iNELS rendszer felügyelete alá vonni? Amint elolvassa cikkünket, megkapja a választ!

A garázskapu biztonságos működése

Amikor kiválasztjuk, majd szakemberrel beszereltetjük a számunkra leginkább megfelelő garázskaput, kiemelt figyelmet kell fordítanunk annak biztonságos működésére, működtetésére.

Mivel tud többet az okos biztonság, mint a hagyományos?

Szeretné megtudni mi a különbség a hagyományos biztonsági rendszerek és a Smart Home nyújtotta szolgáltatások között? Akkor olvassa el cikkünket és tudjon meg többet a témáról!

Akadályozzuk meg a garázskapun keresztüli betöréseket!

Ha otthonunk, házunk biztonságáról van szó, mindenképpen gondolnunk kell garázsunk biztonságára is, mely számos, nagyértékű használati tárgyunk tárolására szolgál és gyakran szervesen kapcsolódik lakásunkhoz.

Hallássérültek és a Smart Home

Sokszor nem is gondolunk bele, hogy a mindennapos egyszerű teendők, milyen nehézségeket okozhatnak a fogyatékkal élő embertársaink számára. Cikkünkben a hallássérülteket érintő kihívások és Smart Home rendszerek kapcsolatával foglalkozunk.

Amit a hőszigetelt garázskapukról tudni érdemes

Manapság a hőszigetelés nem csupán házunk falain, de nyílászáróin, így a garázskapun is nélkülözhetetlen. Íme, a legfontosabb szempontok, melyek alapján kiválaszthatjuk a  leginkább megfelelő, hőszigetelt garázskaput.

Hörmann: rangos szakmai elismerés, terjeszkedés a brit és finn piacon

Európa vezető ajtó-, kapu- és meghajtásgyártó cégének szakemberei két kategóriában is a pódiumon álltak a „német építőipar Oscar versenyén”az „Architects‘ Darling Award“-on.

Önnek ajánljuk
Álmennyezet tudástár