Teszt

Ablakteszt 2017

Legfrissebb ablak tesztünkben négy forgalmazó tizenhárom termékét hasonlítjuk össze. A táblázatban szereplő forgalmazók: Diadalív2001 Kft. V-Thermo Kft. Thermowinplus kft. Elit Ablak Kft.

Kazánteszt 2014

Kazánt venne? Fűtéskorszerűsítést tervez? Falra szerelt, kombi, kondenzációs gázkazánokat mutatja be táblázatunk, amelyek névleges hőterhelése fűtési üzemmódban 18–25,2 kW.

Műanyag ablak teszt

Nagy feladat választani a különféle műanyag ablakok között. Sokféle műanyag nyílászáró kapható, így csak ízelítőt adunk a választékból. Táblázatunkban 120×120 centiméteres műanyag profilú ablakokat mutatunk be.

Mit kell tudni a műanyag ablakokról?

Ablakvásárlás előtt ajánlott megismerni néhány fogalmat. Miből készül a műanyag ablak, mi az a kamra, acélmerevítés vagy a háromrétegű üvegezés? Néhány gondolat a műanyag ablakokat bemutató táblázatunk mellé.

Ereszcsatorna teszt

Miből készült? Milyen a méret- és színválaszték? Milyen kiegészítők kaphatók hozzá? Mennyi a garancia rá? 11 gyártó 25 ereszcsatornáját ismerhetik meg tesztünkből.

Kémény teszt

Ha nem tudja, melyek az elengedhetetlen szempontok egy kémény kiválasztásánál, tekintse meg összehasonlító táblázatunkat!

Bison - Ragasztási tanácsadó

Ha nem tudja, melyek az elengedhetetlen szempontok egy ragasztó kiválasztásánál, tekintse meg tanácsadó táblázatunkat! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb ragasztót gyorsan és egyszerűen!

Kazán összehasonlítás

Hasonlítsa össze a különböző gázüzemű, kombi, kondenzációs, falra szerelt lakásfűtő készülékeket táblázatunk segítségével. Legújabb áttekintő táblázatunkkal a kazánválasztásban próbáljuk segíteni az építkezőket.

Önnek ajánljuk
Álmennyezet tudástár