Trendi időmérő


A minden részletre odafigyelő, igényes emberek biztosan időtálló tárggyal gazdagodnak, ha design faliórát választanak otthonukba.

Nem is gondolnánk, mi minden ihletheti meg az alkotót? A nap, egy pókháló vagy  fogaskerekek…bármi is legyen a tervezés kiindulópontja, a végeredmény számos csodás, kreatív egyedi fali óra.

Ardeola fali ora

Ardeola fali ora

Sokféle szín és stílus közül válogathatunk, annak megfelelően milyen az otthonunk légköre. Az időmérők között megtalálható a minimál és a modern változat egyaránt. A természet ihlette szalmabála fantázianevű óra, nap-sárga és aranyló sárga színekben ragyogja be a helyiséget, ahová szánjuk. A naturális küllem kedvelői választhatnak a Whirl, Flower vagy Octopus névre keresztelt órák közül.

Ardeola fali ora

Ardeola fali ora

Mindegyik termék ötletes és egyedi. Az extrémebb stílust bevállaló design-falók biztosan boldogok lesznek az Eternity knot vagy a Radium fali órákkal, melyek a lakás szinte bármely helyiségében elhelyezhetők a konyhától a dolgozószobáig.

 

Ardeola fali ora

Ha szert tettünk egy ilyenre, már csak arra kell vigyázni, hogy el ne késsünk a miatt, hogy túl hosszasan merengtünk fali óránk szépségén.

Itt megvárásolhatod a terméket

Kapcsolódó cikkek

A cipőtárolás mesterei

A legtöbb nő szereti a cipőket vagy már-már cipőmániás. Elsősorban rájuk gondolva szeretnénk ötleteket adni a számtalan lábbeli igényes tárolásához.

Kreatív faldekoráció 3D falpanellel

Az üres és unalmas falat ma már számtalan módon különlegessé tehetjük, ami sokat segít az otthonos környezet kialakításában. Az egyedi tervezésű falpanelek könnyen és gyorsan felhelyezhetők, akár szakértelem nélkül is.  Legfőbb erényük a szín- és formabeli variálhatóság, valamint a tartósság.

Attraktív csőlámpák

Az indusztriális és a loft design elkötelezett hívei igencsak szeretni fogják ezt az egyedi kézműves terméket. A csőlámpák egy új, igazán attraktív megjelenésű csoportja jelent meg a design piacon.

Édes kis ölelke-párnák

A cukiság fogalma új szintre emelkedett az ölelke-párnák alkotójának köszönhetően. A rendkívül sokféle típusban létező párnák, aranyos figuráikkal, igazán babáknak és kisgyermekeknek való termékek.

Fess magadnak díszpárnát

A közelmúltban nagy teret hódított magának a felnőtt kifestők számtalan változata. Hasonló vonalon elindulva megszületett egy frappáns ötlet, mely formát öltött, színezhető párna képében.

Beton-tárgyak térhódítása a lakberendezésben

A látszó-beton létjogosultsága már korábban is megmutatkozott a lakberendezésben. Mára már nem csupán a padlón, falon vagy mennyezeten hagyjuk látszani a betont. A betonból készült design darabok rendkívül szép kiegészítői lehetnek minden otthonnak.

Önnek ajánljuk
Álmennyezet tudástár