Trendi időmérő

Varsányi Brigitta


A minden részletre odafigyelő, igényes emberek biztosan időtálló tárggyal gazdagodnak, ha design faliórát választanak otthonukba.


Nem is gondolnánk, mi minden ihletheti meg az alkotót? A nap, egy pókháló vagy  fogaskerekek…bármi is legyen a tervezés kiindulópontja, a végeredmény számos csodás, kreatív egyedi falióra.

Ardeola fali ora

Ardeola fali ora

Sokféle szín és stílus közül válogathatunk, annak megfelelően milyen az otthonunk légköre. Az időmérők között megtalálható a minimál és a modern változat egyaránt. A természet ihlette szalmabála fantázianevű óra, nap-sárga és aranyló sárga színekben ragyogja be a helyiséget, ahová szánjuk. A naturális küllem kedvelői választhatnak a Whirl, Flower vagy Octopus névre keresztelt órák közül.

Ardeola fali ora

Ardeola fali ora

Mindegyik termék ötletes és egyedi. Az extrémebb stílust bevállaló design-falók biztosan boldogok lesznek az Eternity knot vagy a Radium fali órákkal, melyek a lakás szinte bármely helyiségében elhelyezhetők a konyhától a dolgozószobáig.

Ardeola fali ora

Ha szert tettünk egy ilyenre, már csak arra kell vigyázni, hogy el ne késsünk amiatt, hogy túl hosszasan merengtünk falióránk szépségén.

Itt megvárásolhatod a terméket

Kapcsolódó cikkek

A cipőtárolás mesterei

A legtöbb nő szereti a cipőket vagy már-már cipőmániás. Elsősorban rájuk gondolva szeretnénk ötleteket adni a számtalan lábbeli igényes tárolásához.

Formabontó világítás

Izgalmas és formabontó, új termékcsalád jelent meg a hazai piacon a világítástechnika világában. Ez a magyar design termék saját fejlesztésű, kézzel készített alkotás.

Természet ihlette kerámiák

A számos önálló kiállítással és köztéri alkotással is büszkélkedő keramikus hölgy éveken át a nagyhírű Herendi Porcelánmanufaktúra tervezőművésze volt, most pedig saját „gyermekének” útjait egyengeti. Meixner Etelka összetéveszthetetlen stílusban alkot. A magyar kerámiaműhelyben készülő alkotásokon életre kel a természet.

Kaméleon módjára változó bútorok

A régi bútorok átalakításával azok stílusa is megváltozik. Az újraformált darabokat azok értékelik igazán, akik a lakberendezés terén is bátran kilépnek komfortzónájukból.

Magyar design siker Dubajban

A prominens nemzetközi divatlap, a Harper’s BAZAAR arab kiadása idén is megrendezte a Harper’s BAZAAR Interiors Awards díjátadóját, ahol a magyar LAOKOON DESIGN is a legjobbak között szerepelt az Év Feltörekvő Tervezője kategóriában.

Beton-tárgyak térhódítása a lakberendezésben

A látszó-beton létjogosultsága már korábban is megmutatkozott a lakberendezésben. Mára már nem csupán a padlón, falon vagy mennyezeten hagyjuk látszani a betont. A betonból készült design darabok rendkívül szép kiegészítői lehetnek minden otthonnak.

Önnek ajánljuk
Álmennyezet tudástár