Építkezők, felújítók tudástára

86 szerző - 18 szakértő - 1 900 cikk - 26 000 kép - 2 100 diy blog post

/kivitelezes/biztonsagtechnika/2086-ajtocsengok-a-21-szazad-stilusaban

Ha alaposan belegondolunk, hosszasan tudnánk sorolni, milyen lenne a megfelelő ajtócsengő. Nem túl halk, nem túl hangos, kellemes tónusú, esetleg dallamos, ne csak a lakásban, hanem a kertben vagy a garázsban is érjen utol minket, lehetne jelzőfénye és legyen tartós.

 
A fenti felsorolás persze nem teljeskörű, hiszen mindenki számára más és más szempontok fontosak, azonban az biztos, hogy a változó életformának, életstílusnak a hagyományos megoldások egyre kevésbé felelnek meg. A Honeywell új generációs ajtócsengői tökéletesen eleget tesznek a modern elvárásoknak.

Honeywell ajtócsengő

Honeywell ajtócsengő 

3-as sorozat – egyszerű, sokoldalú, megbízható

Egyszerűségben és hatékonyságban felülmúlhatatlan, sokoldalúan használható vezeték nélküli csengő, mely könnyen telepíthető. Hordozható elemes, valamint dugaljba dugható változatok között választhatunk, melyek közül mindegyik vezeték nélküli nyomógombos kivitelben kapható. Ez a típus 4, illetve 6 kiváló minőségű csengődallammal működik, 80-84 dB maximális hangerővel, ami akár 60-80 méterre is hallható. Vezeték nélküli hatótávolsága akár 150 méter is lehet nyílt térben. Az erős LED fényjelzés csendes vagy zajos környezetben jelzi, ha vendég érkezett. Az akkumlátor élettartama és a garancia 2 év.

Honeywell ajtócsengő 

5-ös sorozat – stílusos, kompakt, letisztult

Elegáns, kompakt méretű, trendi vezeték nélküli kapucsengő, lenyűgöző funkciókkal és fantasztikus hangminőséggel, a családi otthonok hétköznapjainak hasznos társa. Hordozható vagy dugaljba dugható kivitelben érhető el. A nyílt térben 150 méter vezeték nélküli hatótávolság, a 6 féle csengődallam és a legalább 80 méterre hallható, 84 dB maximális hangerő kényelmes használatot tesznek lehetővé. Ehhez járul a digitális erősítő és a hangszóró, melyek tiszta hangzást biztosítanak. Az alvó és néma üzemmód, a diszkrét Halo keretfény, valamint a LED fényjelzések a zajos vagy csendes környezetben praktikusak, jelzik, ha vendég érkezik.

 

A Halo keretfény színét mi választhatjuk ki a gyárilag elérhető hét színből, így az biztos, hogy harmonikusan illeszkedik majd otthonunk színvilágába. Az elem élettartama és a garancia ennél a típusnál is 2 év.

 Honeywell ajtócsengő

9-es sorozat – rugalmas, kivételes, látványos

Egyetlen vendégünket vagy látogatónkat sem fogjuk többé elmulasztani ezzel a különleges kapucsengővel, mely a Honeywell Activ LinkTM technológiájának köszönhetően a teljes nyugalmat kínálja. Nyílt térben 200 méter vezeték nélküli hatótávolsággal is tökéletesen és precízen működik, 8 dallama pedig akár 100 méterről is hallható, hála a digitális erősítőnek és a tiszta hangzást biztosító hangszórónak. Diszkrét Halo keretfénnyel és erős LED fényjelzéssel, valamint alvó és néma üzemmóddal gondoskodik a zavartalan pihenésről. Különlegessége, hogy átjátszóként is üzemel, azaz egy második csengő hozzáadásával a hatótávolság megnövelhető, nyílt terepen akár 400 méter is lehet. Egyéni igényeink szerint zajszűrővel ellátott micro USB kábellel is üzemeltethető. Az elem élettartama akár 5 év is lehet, garanciája 2 év.

Honeywell ajtócsengő

A Honeywell ActivLink technológia lehetővé teszi, hogy egy csengőhöz több nyomógombot is párosítsunk, így nem csupán a bejáratnál, hanem a hátsó kapunál is használható. Mivel a csengő hordozható, ha éppen a garázsban vagy a műhelyben tartózkodunk, akkor is azonnal értesülünk látogatónk érkezéséről. A rendszer az intelligens kiegészítők segítségével, mint az ajtó- és ablaknyitás érzékelő figyelmeztet, ha kinyitnak egy nyílászárót és ez praktikus abban az esetben is, ha gyermekünk éppen kiszaladt a teraszra. A mozgásérzékelő már megérkezésük előtt figyelmeztet vendégeinkre.

Honeywell ajtócsengő

 

Honeywell

Cikkek

Gáz van a szénmonoxid-riasztók körül

Joggal elvárható, hogy a mai mikroelektronikai fejlettség mellett megbízható szenzorok, illetve riasztók ...

Vigyázz, kész, tűz!

Lakásfelújítások során az ablakcsere általában a lista élén szerepel.

„Okosítsa” fűtését zónaszabályozással - Spóroljon komfortosan

Az otthon elfogyasztott energia közel 80%-át a fűtés és a meleg-víz ...

Előzzük meg a bajt Honeywell szén-monoxid vészjelzővel!

A szén-monoxid (CO) nem véletlenül kapta a néma gyilkos jelzőt – színtelen, ...

Energiatakarékosság “okosan”, zónaszabályozással

Az otthon elfogyasztott energia közel 80%-át fűtésre és a meleg víz ...

Biztonságos otthon tűzjelző készülékkel

Az otthonokban keletkező tüzet és az ezzel járó személyi sérülést, ...

Nézzünk a lábunk alá! - Terrazzo burkolatok

A klasszikus terrazzo padló márvány, mészkő vagy dolomit alapanyagokból ...

Takarékos és elegáns vízmelegítő

Az alacsony energiafogyasztás egy vízmelegítővel szemben manapság már alapkövetelmény.

A mennyezetek szigetelése a belső tér felől is hatásos lehet

Az ideális szobai hőmérséklet eléréséhez gyengén szigetelt födém esetén akár másfélszer akkora ...


Lakberendezési és építési ötletek

HOMEINFO inspirációtár több ezer inspiráló kép egy helyen