Kazán összehasonlítás

Elekes Attila

A táblázathoz található magyarázatot megtalálja minden táblázat alján. A feltüntetett kazánokról a tapasztalatait megoszhatja a cikk alján hozzászólásként. Kazán áttekintőnkben az alábbi készülékek kerültek összehasonlításra:

Ariston Genus Premium 24, Baxi Luna 3 Comfort HT240, Beretta Mynute Green 28 CSI, Bosch Condens 3000W ZWB 28–3C, Buderus Logamax Plus GB 042 22K, D-ÉG EURO CONDENS 25 K, Ferroli Econcept Tech 25C, FÉG-Chaffoteaux Pigma Green 25 FF, HOVAL TopGas Combi 21/18, Immergas Victrix 26 KW, Radiant Ekoflux RKR 18, Remeha Avanta Plus 22/28c, Riello Family Condens 25KIS, Saunier Duval Thema Condens F25, Thermomax Inka 24K, Vaillant EcoTEC pro VUW 226/3–3, Viessmann Vitodens 100–W, Weishaupt WTC 25–A  kombi, Westen Novadens 280, Wolf CGB–K–20

Kapcsolódó cikkek

Konvektoronként 120 ezer forint támogatás kapható

Az Otthon melege program keretében szeptember 21-től lehet pályázni gázkonvektorok cseréjére. A támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 80%-a, egy konvektor esetén 120 ezer forint, a teljes beruházásra maximum 500 ezer forint adható.

Selyemvízzel az energiatakarékosabb, kényelmesebb, egészségesebb otthonért!

Lágy BWT selyemvízzel az energiatakarékosabb, kényelmesebb, egészségesebb otthonért!

Komposztkazán – mit kell tudnunk róla?

A komposztkazán, a szerves háztartási és ház körüli hulladék biokémiai bomlását alkalmazza, melynek végterméke az értékes humusz. A folyamat során keletkező hőt hasznosíthatjuk fűtésre.

Hőszivattyú minden igényre

A legújabb fejlesztésű iPUMP hőszivattyú és a NAVIGATOR 2.0 szabályozás fejlesztésekor figyelembe vették a felhasználók minden igényét.

Radiátor trendek - Érdekességek, különlegességek, színek

Hogy mik lesznek a következő év radiátor trendjei, még igazából senki sem tudja. Azonban már biztosan láthatók az irányok és nem csak a design radiátorok környékén. Minden esetre több mint tény, hogy a fehér szín már nem egyeduralkodó.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő radiátort?

Hazánkban a leggyakrabban alkalmazott hőközvetítő eszközök a radiátorok, melyek a meleg vizes fűtési rendszerek részei. A megfelelő radiátorok kiválasztásához azonban sok szempontot kell mérlegelni. Mivel hőtechnikai eszközről van szó, figyelembe kell venni, hogy milyen fűtési rendszerbe kerül majd be.

Önnek ajánljuk