ImpresszumÜzemeltető és tulajdonos: DEVELON HUNGARY SZOLGÁLTATÓ KFT.

Főszerkesztő: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szerkesztő:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fejlesztés: ASL.hu, Kreatív online megoldások
Hirdetésszervezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - +36 70 433 19 10


A HOMEINFO.hu oldalon megjelenítendő bannereknek, kreatív hirdetéseknek a mérete nem haladhatja meg a 150 kB-ot, ezen felül a következő technikai feltételeknek (ClickTag stb.) kell megfelelniük. Csupán e feltételek teljesülése mellett tudjuk garantálni, hogy a hirdetések megfelelően fognak megjelenni az oldalunkon. Amennyiben technikai kérdésük van, keressék kollégáinkat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A hirdetések és a pr-cikkek tartalmáért a DEVELON HUNGARY SZOLGÁLTATÓ KFT. felelősséget nem vállal.

Jogok - Tartalom szabad átvétele


 

 

Creative Commons

Magyarországon elsőként az építőipari portálok közül a Homeinfo a Creative Commons-nak megfelelően szabadon felhasználhatóvá teszi a tartalmait azzal a megkötéssel, hogy mindig meg kell jelölni pontosan, hogy a Homeinfo.hu mely oldaláról vették a tartalmat. A gyakorlatban ez egy link kihelyezést jelent a megfelelő aloldalunkra.

A HOMEINFO.hu tartalma Creative Commons Attribution 2.5 Hungary Licenc alatt van.


Permissions beyond the scope of this license may be available at Homeinfo.hu

 

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-76443/2014.

MTI hírfelhasznaló

Önnek ajánljuk
Álmennyezet tudástár